TweakNow RegCleaner downloaden

Het register is het hart en ziel van een Windows computer. Het bevat namelijk informatie die ervoor zorgt dat het systeem naar behoren werkt en hoe alles er verder uitziet.

De meeste software van tegenwoordig, gebruikt het register zelfs om configuratie-instellingen en andere belangrijke data in op te slaan. Dus telkens wanneer jij nieuwe software download, komt het het register weer wat voller te zitten. Deze data zouden eigenlijk verloren moeten gaan als je de software weer verwijderd, maar in de praktijk gebeurd dit niet vaak.

Bovenstaand voorbeeld en andere processen zorgen ervoor dat het register na verloop van tijd steeds voller komt te zitten. Met onnodige, incomplete of foute data. En dat is zonde, want het register zorgt voor een gladde uitvoer van Windows. Is het register overbelast, dan word je computer traag.

Wat is hier aan te doen?

Gebruik een simpele registry cleaner om je register schoon te houden. Je zult merken dat je hierdoor weer zonder problemen kunt werken en dat de computer niet meer vastloopt of langzaam is. De onnodige, incomplete of foute data worden namelijk opgespoord en verwijderd.

Windows opschonen

De interface van TweakNow RegCleaner bestaat uit een aantal tabbladen: Quick optimizer, Troubleshooting, Windows Cleaner, System Information en Restore Back-up.

Je zult vooral gebruik gaan maken van Windows Cleaner. Hier heb je een paar opties, die bovenaan in het scherm te kiezen zijn:

  • Disk Cleaner
  • Disk Usage Analyzer
  • Registry Defragmenter
  • Registry Cleaner
  • Secure Delete
  • Startup Manager
  • Track Cleaner
  • Uninstall Programs

Zoals je ziet, kan TweakNow RegCleaner nog veel meer dan de naam doet vermoeden! Het is een complete en gratis oplossing voor het onderhoud van je computer. Door het gebruik van TweakNow RegCleaner heb je nooit meer een trage PC en kun je computeren zonder te vloeken en jezelf te ergeren.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Computer opschonen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Files Go by Google: Free up space on your phone.