BitDefender Mobile Security & Antivirus downloaden

Download BitDefender Mobile Security & Antivirus en bescherm jezelf en je smartphone tegen ongewenste indringers, virussen en malware. Gratis 14 dagen testen.

We hebben ondertussen allemaal wel door we computer goed moeten bevieligen tegen cybercriminaliteit. Maar wist je dat een smartphone eigenlijk veel gevoeliger is voor kwaadaardige software of het stelen van gegevens?

Android: open technologie

Het Android besturingssysteem is een stuk ‘opener’ dan bijvoorbeeld iOS. Mensen met verstand van programmeren, kunnen zelf aanpassingen maken in het systeem. Hierdoor is het ook vatbaarder voor virussen.

Waarom BitDefender Mobile Security & Antivirus downloadem?

In principe ben je al virusvrij als je de app verwijdert waarmee je het virus hebt binnen gehaald, of als je terug gaat naar de fabrieksinstellingen. Maar het is natuurlijk een stuk fijner om een virus helemaal te voorkomen. Daarnaast wil je ook dat de inhoud van je apparaat veilig is als deze wordt gestolen en wil je je e-mail privé houden. BitDefender Mobile Security & Antivirus kan je hierbij helpen.

De belangrijkste functies:
  • Malwarescanner: bewezen detectiepercentage van 100%
  • Account privacy: controleer of je e-mailaccount 100% privé is
  • Apps versleutelen: beveilig gevoelige apps met een pincode
  • Webbeveiliging: realtime bescherming voor Chrome en de standaardbrowser van Android
  • Anti-diefstal: vergrendel, lokaliseer en wis je telefoon vanaf elk gewenst apparaat 
  • Privacy advies: toont welke apps mogelijk persoonlijke gegevens lekken
  • WearON: gebruik Bitdefender Mobile Security ook op je smartwatch

Anti-diefstal

Vooral de anti-diefstal functie van deze app is interessant. Hiermee kun je je Android apparaat vanaf elk ander apparaat met een internetverbinding vergrendelen, lokaliseren, wissen of een alarmsignaal laten weergeven. Met deze functie kun je zelfs je telefoon afluisteren en sms-opdrachten versturen.

Daarnaast kun je een soort beveiligingstelefoonnummer instellen. Mocht de dief jouw SIM-kaart uit je apparaat verwijderen, dan krijgt het opgegeven telefoonnummer hiervan bericht.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Veilig online.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is ClamWin.