Bullguard Internet Security downloaden

Er zijn een aantal grote spelers op de markt op het gebied van internet- en computerbeveiliging. BullGuard Internet Security is er daar een van. Dit programma biedt je de beste bescherming tegen malware door automatische systeemscans, die alle kwaadaardige software onderschept. Jij wordt zo geen slachtoffer van virussen als #WannaCry!

Wat doet BullGuard nu precies?

Al tijdens de installatie gaat BullGuard aan de slag. Het programma scant je PC en verwijdert meteen alle actieve malware. Door de meerdere defensielagen, die vrijwel ondoordringbaar zijn, worden virussen, wormen, Trojaanse paarden, ransomwar, adware, scareware en andere schadelijke programma's gelijk gestopt.

Na installatie ben jij beschermt tegen hackers en identiteitsdiefstal. De firewall beschermt de PC tegen netwerkaanvallen en voorkomt dat cybercriminelen het systeem binnendringen. De BullGuard Behavioural Detection-technologie herkent fout gedrag bij onbekende programma's, die daarna meteen in quarantaine worden gezet. Zo krijgt malware geen enkele kans. Verder is er bescherming tegen onopvallende rootkits ingebouwd. Rootkits bedienen je computer op afstand, waardoor deze in een zombie veranderd. Jij kunt er niets meer mee, maar criminelen gebruiken de opslagruimte voor malafide data. 

En jij hebt vast ook al gehoord van de ransomware-aanval #WannaCry. Dit vervelende virus gijzelt belangrijke gegevens, die je pas terugkrijgt nadat je een som losgeld hebt betaald. Wil je dit liever niet meemaken? Ook dan doe je er goed aan Bullguard Internet Security te downloaden.

Last but not least: BullGuard pakt ook adware aan. Adware is niet zo schadelijk als Trojaanse paarden of wormen, maar het kan wel de instellingen van je browser veranderen, je startpagina wijzigen en je standaard naar een andere zoekmachine verwijzen.

Andere functies:

  • Ouderlijk toezicht
  • Back-ups maken en herstellen (o.a. Met Dropbox)
  • Spamfilter
  • Veilig browsen
  • PC Tune Up – houd je PC snel en schoon
  • Vertraagd het gamen niet
  • Kwetsbaarheidsscanner – bv. op oudere software

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Veilig online.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is ProtonMail.