BullGuard Antivirus downloaden

BullGuard Antivirus is een toonaangevend en bekroond beschermingspakket voor je gehele computer. Wat voor malware er ook op je computer is geslopen, of wilt sluipen, BullGuard detecteert en verwijdert het.

Antivirus

Volgens onafhankelijke laboratoria is BullGuard Antivirus de beste software die er is. Het geheim? De makers hebben traditionele detectie op basis van een database gecombineerd met baanbrekende gedragsdetectie. Zo profiteer je van een verdediging die bestaat uit meerdere lagen en die alle bekende en onbekende virussen stopt voordat ze je computer kunnen infecteren.

Wat kan BullGuard nog meer?

Naast het tegenhouden van alle soorten virussen, is BullGuard in nog meer dingen heel goed. Zo worden alle ongewenste toepassingen in je browser tegengehouden, zorgt het spamfilter ervoor dat je geen spam meer ontvangt en kun je veilig in je browser surfen.

Gebruiksgemak

Naast dat BullGuard zijn werk heel goed doet, is het programma ook makkelijk in gebruik. Het hoofdscherm is elegant, maar eenvoudig vormgegeven. Via de intuïtieve interface kun je BullGuard gemakkelijk aan je wensen aan te passen. Of het nu gaat om het spamfilter instellen, scans uitvoeren of het beschermingsniveau verhogen. Daarnaast belemmert het programma de prestaties van je systeem niet. Veel antivirusbeschermingsprogramma's maken computers langzamer. BullGuard Antivirus is zo ontwikkeld dat je computer consistent zijn hoge prestaties behoudt. Dus of je nu programmeert, ontwerpt of gamet: je kunt gewoon blijven rekenen op de computerprestaties die je gewend bent.

Het gaat hier om een free trial van 15 dagen van BullGuard Antivirus. Ben je na de proefperiode tevreden? Dan kun je het programma aanschaffen!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Veilig online.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Bullguard Internet Security.