Email van EasilyDo downloaden

Email van EasilyDo is een van de populairste apps voor iOS en vanaf nu kun je deze ook voor Android downloaden! De app kan vergeleken worden met de originele mail-client van Android, maar toch zitten er een aantal krachtige, extra functies in verwerkt.

Wat kan de app Email?

Er zijn voor Android tal van e-mail apps te vinden. Denk aan Gmail of Inbox. En de app van EasilyDo, met de duidelijke naam Email, past even goed in dat rijtje thuis. De app kenmerkt zich door een simplistisch, maar goed uitgedachte interface.

Net als bij Inbox ondersteunt Email het intelligent sorteren van mails en het tonen van informatie. Zo worden bonnetjes en facturen automatisch gegroepeerd en ook afspraken vind je snel terug. Daarnaast kun je in de app je eenvoudig uitschrijven bij nieuwsbrieven. Verder voorziet Email je van real-time vlucht informatie als je op reis gaat en kan de app pakketjes volgen.

Opslagmethode

Ontvangen en verzonden e-mails worden bewaard op je smartphone en niet op de server van een derde partij. Heb je meerdere accounts? Je kunt Gmail, Yahoo, Outlook, Exchange en IMAP toevoegen aan Email.

Door Email te downloaden beheers je al je mail, via welk account dan ook, zonder moeilijk te doen en te schakelen tussen tabbladen en inlogschermen. Snel en efficiënt.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Veilig online.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is RoboForm.