IObit Malware Fighter Free downloaden

Met een paar knoppen je computer beschermen tegen malware, zoals Trojaanse paarden, keyloggers, spyware en adware? De gratis download IObit Malware Fighter Free houdt je PC schoon!

Wat doet IObit Malware Fighter?
  • Scannen van malware met de Smart Scan
  • Grondig scannen van computer met Full Scan
  • Handmatig partities scannen met Custom Scan
  • Real-time browserprotectie
  • Proces- en USB-schijfbeveiliging

Met IOBit Malware Fighter heb je veel scanopties en bepaal je zelf welk deel van de computer gescand moet worden op malware. De download scant erg gevoelig, soms iets té waardoor er net wat meer meldingen komen dan nodig.

Dual-Core Engine

De download heeft een simpele interface. Met vier simpele knoppen start je een van de scans of protecties voor je Windows-computer. De software maakt gebruik van een zogenaamde Dual-Core engine, om de meest complexe malware te vinden en buiten te sluiten.

Malware Fighter is voor een gratis variant prima software. Het pakt zonder problemen vervelende stukjes code op je computer aan en is een mooie aanvulling op je standaard anti-virus programma. Maar wil je dat je autmatisch gescand wordt? En  wil je meteen toegang hebben tot een helpdesk? Dan kun je wellicht beter voor de PRO versie van €19,95 gaan. Je kunt bij ons een free trial van een maand downloaden. Tevreden? Dan kun je daarna het programma aanschaffen.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Veilig online.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Witigo Parental Filter.