IObit Protected Folder downloaden

Tegenwoordig regel je je hele leven met de computer. Ook onze belangrijkste bestanden, zoals bankgegevens en foto's van dierbaren, slaan we digitaal op. Maar als je computer wordt aangevallen of als er een veiligheidslek is, zijn deze bestanden kwetsbaar. Ze zouden zomaar in andere handen kunnen vallen. Daar heeft het bekende IObit wat op gevonden. IObit is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in beveiligingssoftware. Toch is het niet mogelijk om alle hackers of veiligheidslekken tegen te houden. Vandaar het programma 'Protected Folder'.

Wat is het?

Met één zorgvuldig samengesteld wachtwoord, sluit je al je mappen en bestanden af. Zelfs als je computer wordt aangevallen, is het niet mogelijk om een bestand te openen. Zo blijven al je belangrijke gegevens beschermd en kan er geen diefstal worden gepleegd.

Het fijne van dit programmaatje is dat het een minimale moeite is om het te gebruiken en te installeren. Bij scanprogramma's moet je je door een hoop informatie worstelen, maar Protected Folder vereist maar één wachtwoord. Heel simpel, maar wel zo veilig!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Veilig online.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Mozilla Thunderbird.