MacKeeper downloaden

MacKeeper is een softwarebundel voor Mac OS X met meer dan 16 onderhoudsprogramma's voor beveiliging, gegevensbeheer, opschoning en optimalisatie. Je kunt nu via Downloaden.nl gratis een scan en gedeeltelijke reparatie uitvoeren. Ben je tevreden of is je Mac nodig toe aan onderhoud? Dan kun je het programma (betaald) downloaden.

Het is zeker het overwegen waard om MacKeeper aan te schaffen, want het programma is ontzettend uitgebreid. Om je een goed beeld te geven, hebben wij de belangrijkste functies op een rijtje gezet.

1. Persoonlijke assistentie

MacKeeper voert een systeemscan uit en stuurt het rapport hiervan automatisch door naar een expert op afstand. Je Apple Certified Support Proffesional maakt vervolgens verbinding met de ingebouwde chatfunctie en zo kun je eventuele vragen beantwoord krijgen. Op basis van de resultaten van het rapport wordt een automatische oplossing van de gevonden items toegepast.

2. Mac schoon houden

MacKeeper zorgt ervoor dat overbodige bestanden worden verwijderd, zodat je systeem optimaal blijft werken. Je kunt dit natuurlijk ook handmatig doen via een vinkjesmenu in de MacKeeper software.

3. Mac sneller laten werken

Je kunt je Mac sneller laten starten door zelf te bepalen welke programma's automatisch mee opstarten en welke niet. Daarnaast zorgt MacKeeper ervoor dat je nooit meer een update mist, waardoor je computer blijft werken.

4. Data terughalen

Ben je bestanden kwijt of zijn ze beschadigd? Met MacKeeper kun je de meeste verloren bestanden vinden, herstellen en weer terughalen. Verder voert MacKeeper regelmatig een backup uit, zodat je bij een eventuele crash altijd bij je bestanden kan.

5. Privacy beschermen

In MacKeeper kun je belangrijke bestanden of mappen versleutelen met twee wachtwoorden. Zo ben je ook tijdens een aanval van foute software beschermd. Heb je bestanden echt niet meer nodig? Haal ze door de ingebouwde versnipperaar, zodat niemand ze meer terug kan vinden.

6. Mac online en offline beschermen

Gebruik geavanceerde beveiligingsfuncties om je Mac te beschermen tegen phishing, malware, spyware, adware en virussen. Daarnaast kun je je Mac ook tegen diefstal beveiligen. Met de mobiele app kun je je Mac traceren en een foto van de dief ontvangen via de app Track My Mac.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Veilig online.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Unchecky.