Ouderlijk Toezicht Nintendo Switch downloaden

Het leven van onze kinderen speelt zich steeds meer online en digitaal af. Maar dat brengt ook moeilijkheden met zich mee: kinderen stuiten nogal eens (onbedoeld) op content die niet voor hun ogen is bedoeld. Of ze zitten te lang achter een computer, spelcomputer, tablet, smartphone, etc.

De spelcomputergigant Nintendo probeert ouders zoveel mogelijk te helpen in het ouderlijk toezicht. Ze hebben namelijk een app ontwikkeld die synchroniseert met hun nieuwe spelcomputer Nintendo Switch. Ouders kunnen via de app de speeltijd instellen en zien wat hun kinderen uitvoeren. Handig!

Met 'Ouderlijk toezicht voor Nintendo Switch' kun je:

In de gaten houden hoelang je kind speelt: Stel een dagelijkse speeltijdlimiet in, zodat je kind op de Nintendo Switch een bericht krijgt wanneer de tijd om is. Daarnaast kun je zien hoelang er is gespeeld. Als het nodig is, kun je ook de functie 'Software onderbreken' gebruiken om de spelcomputer automatisch in de slaapstand te laten gaan op het ingestelde tijdstip.

Ontdekken welke games je kind speelt: 'Ouderlijk toezicht voor Nintendo Switch' geeft je handige overzichten waarin je kunt zien welke videogames er in de afgelopen tijd zijn gespeeld, en hoe lang deze zijn gespeeld. Je kunt deze overzichten per dag of maand ontvangen en er eventueel een pushbericht voor instellen. Door deze functie kom je te weten wat je kind het liefst speelt.

Beperkingen instellen: Beperk eenvoudig functies van de Nintendo Switch, zodat ze aansluiten bij de leeftijd van je kind. Zo kun je games met bepaalde leeftijdsclassificaties beperken of blokkeren dat er aankopen in de Nintendo eShop worden gedaan.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Veilig online.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Avira Free Antivirus .