Password Safe downloaden

Heb jij ook zo ontzettend veel wachtwoorden die je moet onthouden? Vraag je vaak een nieuw wachtwoord aan bij een website omdat je het oude niet meer weet? Dan is Password safe een uitkomst voor jou!

Wat is Password Safe?

Met dit programma creëer je eenvoudig een versleuteld bestandje waar je al je wachtwoorden kunt bewaren. Het enige wat je nog hoeft te onthouden is één 'hoofdwachtwoord', zodat je de toegang naar al die andere wachtwoord/gebruikersnaam combinaties kunt openen.

Veiligheid

Cyberveiligheid is niet alleen een kwestie van de juiste programma's installeren. Je moet zelf ook voorzichtig zijn, bijvoorbeeld door niet alle wachtwoorden op een papiertje of een document te laten slingeren. Dat doe je ook niet met je bankgegevens toch? En het is ook niet aan te raden om overal hetzelfde wachtwoord te gebruiken. Want als een hacker één wachtwoord van je heeft weten uit te pluizen, dan weet hij ze overal van. En dan zou het wel eens kunnen gebeuren dat al je privacy zo voor het oprapen ligt. Gebruik daarom een handig programma als Password Safe!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Veilig online.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Mozilla Thunderbird.