Prey Anti-Theft downloaden

Telefoon of tablet gestolen of verloren? Dan wil je deze graag terug! En als je moet wachten tot de politie er zaak van gaat maken, krijg je je device waarschijnlijk nooit meer in handen.

Download daarom de software van Prey, waarmee je makkelijk zelf je smartphone op kunt sporen.

Locatie: Vind je laptop of smartphone overal ter wereld, waar jij of het apparaat zich ook bevind.
Apparaat informatie: Check snel de info van je apparaat, waar het ook is
Screenshot en selfie: Prey maakt selfies van de dief of een screenshot van zijn acties
Extra informatie voor politie ondersteuning

Hoe werkt het?

De app of software zoekt ten allen tijden op de achtergrond naar WiFi-netwerken of hotspots, of deze nu beveiligd of openbaar zijn. Hierdoor is het mogelijk om vanaf een afstand verbinding te maken met het apparaat en het te lokaliseren. Dit doe je als volgt:

Log in op preyproject.com en geef daar aan dat je toestel is gestolen of verloren. De dienst zal nu proberen om zoveel mogelijk informatie te verzamelen en probeert contact te maken met de app op het verloren apparaat. Op deze manier kun je het toestel terugvinden en de dief ontmaskeren! Er is namelijk ook nog een functie die een screenshot of selfie neemt als jouw apparaat door iemand anders wordt gebruikt.

Belangrijk: Je installeert Prey dus op het apparaat dat je wilt beveiligen. In het geval van diefstal log je op een andere computer in om je telefoon, tablet of laptop weer terug te vinden.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Veilig online.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is CyberGhost 5.