Windscribe downloaden

Ben jij ook helemaal verslingerd aan een serie? Dan kun je vast niet wachten tot het nieuwste seizoen eindelijk verschijnt. Alleen kun je dit in Nederland vaak pas veel later op Netflix zien dan in bijvoorbeeld de Verenigde Staten. Een oplossing hiervoor: Netflix bekijken via een VPN-verbinding met de gratis dienst Windscribe.

Door met Windscribe naar Netflix te surfen, wordt de content uit een ander land ook toegankelijk voor jou. Zo kun je meteen genieten van de nieuwste afleveringen van je favoriete serie!

Meer voordelen en mogelijkheden

Een VPN-verbinding wordt niet alleen gebruikt voor het misleiden van servers en videodiensten. Het is namelijk ook een heel veilige en anonieme manier van surfen. Zogenaamde ‘trackers’ van websites en -shops kunnen je niet in de gaten houden, waardoor je geen ongewenste reclame meer ontvangt.

Verder is het door gebruik te maken van Windscribe onmogelijk om jouw data in te zien, waardoor je activiteiten op het internet volledig anoniem blijven. Wel zo’n fijne gedachte nu er steeds vaker berichten naar buiten komen over gelekte persoonsgegevens of bedrijven die klantgegevens doorverkopen.

Wat is VPN precies?

VPN staat voor Virtual Private Network en kun je zien als een privénetwerk binnen een groter netwerk. Met een VPN-verbinding word je eigen IP-adres onzichtbaar en surf je via een denkbeeldig adres. Hierdoor kan een server van een website om de tuin geleid worden, omdat die bijvoorbeeld denkt dat je je in een ander land begeeft.

Het grote voordeel van VPN is dat je geen pottenkijkers hebt. Je verbinding is versleuteld, waardoor afluisteraars niet bij je privé-zaken kunnen komen.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Veilig online.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is AVG Internet Security.