ZoneAlarm Free Firewall downloaden

Met de firewall van ZoneAlarm kun jij rustig het internet af struinen, zonder je zorgen te maken over al het slechts dat daar rondwaart.

Wat is een firewall

Waarschijnlijk heb je er al heel vaak van gehoord en gebruik je het ook, maar weet je niet precies wat een firewall nu inhoudt. Tijd om daar verandering in te brengen!

Een firewall is een systeem een netwerk of computer beschermt tegen misbruik van buitenaf. Denk daarbij aan aanvallen van hackers en computerkrakers, inbraken en/of uitbraken van computervirussen, spyware, spam en denial of service attacks. Een firewall is dus letterlijk een soort muur die al het gewenste dataverkeer binnenlaat op jouw computer, maar het ongewenste dataverkeer stopt.

Wat doet ZoneAlarm Free Firewall precies?

Persoonlijke firewall: Je wordt beschermd tegen dubieuze en kwaadaardige programma's die via het internet jouw computer willen binnendringen. Ook maakt ZoneAlarm je onzichtbaar voor hackers, zodat je geen doelwit wordt van gerichte aanvallen.
Beschermen van je identiteit: ZoneAlarm houdt de persoonlijke gegevens die je op websites invoert, veilig achter slot en grendel. Zo kun je geen slachtoffer worden van identiteitsfraude.
Online Back-up: Met ingeplande ZoneAlarm back-ups worden jouw data veilig gesteld. Mocht je een keer je computer kwijtraken of je harde schijf kapot gaan, dan kun je nog wel bij je bestanden!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Veilig online.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is KeePass Password Safe.