iFreeUp downloaden

Krijg je regelmatig de melding dat het geheugen van je iPhone of iPad vol is? Het kost vaak veel tijd en geduld om handmatig weer ruimte vrij te maken. Áls je al een idee hebt wat je precies moet verwijderen hiervoor. iFreeup is de perfecte oplossing: dit programma maakt opslagruimte vrij en verbetert de prestaties van je telefoon. Wij vinden het ideaal en erg makkelijk in gebruik.

Vooral wanneer je telefoon al een jaartje meegaat is de melding ‘Opslagruimte vol’ bijna onvermijdelijk. Ongemerkt stropt het aantal nieuwe apps, muziek, foto’s en video’s zich op, waardoor je een reservekopie van je data moet maken. Helaas kost dit heel wat tijd en lukt dit vaak zelfs niet meer, vanwege je tekort aan ruimte. Drama.. Toen was er iFreeUp!

Wat doet iFreeUp?
  • Verwijdert onnodige bestanden en dubbele foto’s en muziek
  • Optimaliseert de iOS performance voor een snellere iPhone
  • Effectieve shredder voor definitief verwijderen van foto’s en documenten
  • Veilige transfer van bestanden tussen iOS en computer
Voorgoed bestanden wissen

Eén van de opties waarom we IFreeUp top vinden, is de shredder. Hoewel je natuurlijk handmatig foto’s, video’s en bestanden kunt verwijderen, betekent dit niet dat ze volledig zijn verwijderd. Er is altijd een manier om ze terug te halen. IFreeUp zorgt ervoor dat de foto’s en andere bestanden compleet worden gewist. Het overschrijft de files maar liefst vijf keer, zodat niemand ze ooit nog terug kan vinden!

iFreeUp kan je iPhone daarnaast stukken sneller maken. Het programma detecteert zogenaamde junk files en andere vervuilde bestanden. iFreeUp maakt je iOS apparaat vrij van deze bestanden en repareert zelfs crash logs, zodat je telefoon weer stukken sneller wordt.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Veilig online.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Polymail.