SuperAntiSpyware downloaden

Veel computers worden met regelmaat geïnfecteerd door spyware, zonder dat je er ook maar iets van in de gaten hebt. 

Wat is spyware?

Spyware is de naam voor software (of delen daarvan) die informatie vergaart over een computergebruiker en deze doorstuurt naar een externe partij. Het doel van spyware is meestal om geld te verdienen. De term komt van het Engelse woord spy (dat spion betekent) en het achtervoegsel ware, dat aangeeft dat het om software gaat.

Nogal logisch dat jij niet wilt dat jouw privé gegevens, zoekgeschiedenis en andere gebruikersdata worden doorverkocht aan derden. Om dit te voorkomen, heb je een goed en betrouwbaar programma nodig dat ervoor zorgt dat spyware niet op jouw computer terecht komt. Een van de beste gratis opties, is SuperAntiSpyware. Al meer dan 30 miljoen gebruikers wereldwijd gingen je voor!

Maar dat is nog niet alles!

SuperAntiSpyware beschermt volgens de makers tegen meer dan een miljoen dreigingen op internet, waaronder uiteraard spyware, maar ook trojans, wormen en rootkits. Verder is het in staat om programma's te verwijderen die claimen tegen virussen en malware te beschermen, maar in feite wolven in schaapskleren zijn: de zogeheten rogue-programma's.

Wat doet SuperAntispyware?
  • Handmatige scans naar spyware en andere malware
  • Ongewenste programma's en werkbalken verwijderen
  • Kies voor een aantal opties, waaronder: snel, compleet of aangepast scannen
  • Stop pop-ups met de adblocker
  • Zet potentieel gevaarlijke software in quarantaine

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Veilig online.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Netspot.