Boom Beach downloaden

Als een flink potje digitaal oorlog voeren wel jouw ding is, dan mag je Boom Beach absoluut niet missen. Deze uitgebreide, verslavende maar vooral gratis app voor Android en iPhone brengt strategie en kracht samen. Het wordt door velen al de betere opvolger van Clash of Clans genoemd.

In Boom Beach heb je het doel om de Zwarte Garde tegen te gaan. Dit leger, dat bestuurd wordt door een computer, drijft slaven en dat wil jij tegen gaan. Hoe ga je dit doen? Door slim te denken, strategisch te handelen en jouw aanval zorgvuldig uit te stippelen.

Wat moet je doen?
  • Samenwerken met andere echte spelers
  • Oorlog voeren tegen Zwarte Garde
  • Slaven bevrijden
  • Verkennen van de eilandengroep

Boom Beach is een zeer uitgebreide app waarmee jij je uren kunt vermaken. Boom Beach is een zogenaamd time managament game. Je bouwt je eigen eiland op en doet dit met eigen grondstoffen. Je dient dus te wachten totdat je hout en goud is verzameld. Vind je het echter te lang duren om hierop te wachten, dan kun je naar de eilanden van anderen om hun voorraad te plunderen!

Naast het aanvallen van de Zwarte Garde, zijn er op de eilandengroep tal van geheimen te ontdekken. Wat Boom Beach vooral leuk maakt is de samenwerking met andere echte spelers om de Zwarte Garde te verslaan.

Onze tip: Begin bij het begin en start met een verdediging op te bouwen. Die aanvallen komen later wel, wanneer jouw kamp in de basis sterk staat.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Quiz Up.