Deadliest Catch: Seas of Fury downloaden

Wie graag kijkt naar het populaire programma Deadliest Catch op Discovery mag deze app absoluut niet missen! In deze gratis game ben jij zelf één van de dappere bemanningsleden en moet je zoveel mogelijk krabben vangen.

Wat is Deadliest Catch?

In het televisieprogramma op Discovery volg je de die-hard bemanning van een aantal vissersboten die gaan krabbenvangen in Alaska. Een strijd tegen de ruige stormen op zee, de kou en andere miserie maken het een nóg fijner dat jij lekker warm op de bank thuis zit. Een zeer spannend programma waar nu dus een gratis game van is gemaakt!

Wat doe je in Deadliest Catch: Seas of Fury?
  • Gooi je haak uit en vang krabben
  • Krijg ze heelhuids boven water
  • Verdien betere jassen, vislijnen, etc.

Het vangen van een krab krijg je in Deadliest Catch nog niet zomaar voor elkaar. Hiervoor dien je eerst je haak uit te gooien. Je tikt precies op het scherm wanneer de ronddraaiende haak in het groene gedeelte staat, en niet in het rode. Lukt dit, dan heb je een succesvolle worp. Lukt niet dien je een nieuwe haak te gebruiken. Je hebt maar een paar haken, dus wanneer deze op zijn zul je moeten wachten tot je nieuwe terug krijgt.

Krijg je krabben boven water

Heb je beet? Juich nog maar niet te vroeg. Deadliest Catch gaat verder onder water waar het aan jou de taak is om je krabben veilig op de boot te krijgen. De vele vissen in de oceaan willen ze maar wat graag uit je kist stelen. Door te tikken op de beesten die van alle kanten komen, verdrijf je ze. Je speelt 21 dagen/vangsten. Daarna begint het spel opnieuw en kun je eventuele upgrades doen met het geld dat je hebt verdiend.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Chicken Scream.