Fallout Shelter downloaden

Niet voor niets is Fallout Shelter binnen no-time een van de meest populaire games over de hele wereld geworden! In ruim 48 landen bereikte deze gratis app al een toppositie in de App Store lijst. In deze download is het de bedoeling om je eigen nucleaire schuilkelder op te bouwen en te managen. Voorlopig (helaas) alleen te downloaden voor iOS apparaten.

De gratis game is uitgebracht door de makers van Fallout 4 en kenmerkt zich in de stijl van dit spel. In jouw eigen Vault onderhoud je de mensen die er leven en breid je de Vault zo ver mogelijk uit: een zogenaamde Tiny Tower-game.

Kenmerken van Fallout Shelter:
  • Mooie graphics in 3D
  • Verzorgen van de bevolking in je Vault
  • Bunker laten groeien tot 20 ruimtes
  • Behaal levels en spaar Fallout Shelter cards

De graphics van deze gratis app zijn erg mooi: het lijkt net of je in 3D op je iPhone speelt. Over het algemeen speel je in het overzicht van je Vault, maar je kunt ook inzoomen wanneer je met specifieke bewoners speelt. Je kunt levels omhoog gaan, kamers upgraden en lunchboxen verzamelen.

Lunchboxen?

Ja lunchboxen, want dit is jouw betaalmiddel om kamers uit te breiden en zo hogere levels te halen. In je broodtrommeltje zitten zogenaamde Fallout Shelter Cards waarmee je bepaalde acties kunt uitvoeren.

Fallout Shelter is dus een mooie, gratis app met een simpele, maar vermakelijke game mode. Je bent de manager van je eigen Vault. Soms moet je even wachten tot je de volgende actie kunt uitvoeren. De oplossing biedt de optie Rush. Dit kun je gebruiken om sneller te gaan, maar pas hiermee op: wanneer je rusht, verlies je het overzicht over de rest van de bevolking en kan er veel mis gaan. Verslavend leuk!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is SuperTuxKart.