Fantastic Beasts: Cases downloaden

Ben jij ook helemaal weg van Harry Potter? En kun jij ook niet wachten tot de Harry Potter GO game van Niantic uitkomt? Dan hebben wij nu een game gevonden om je tot die tijd zoet te houden.

Fantastic Beasts: Cases

Gebruik je magische vaardigheden om onverklaarbare gebeurtenissen in de tovenaarswereld te onderzoeken. ‘Fantastic Beasts: Cases’ is gebaseerd op de verhalen rondom de tovenaarswereld die J.K. Rowling's heeft gecreëerd.

Voel je een echte tovenaar terwijl je getuigen ondervraagt, bewijzen analyseert en gebruik maakt van toverspreuken om magische wezen te ontdekken en beschermen.

Wat is de bedoeling van Fantastic Beasts: Cases?

Kort door de bocht: je moet gloednieuwe, magische mysteries oplossen die in de film nog niet aan bod kwamen. Het Ministerie van Toverkunst is hierbij van jou afhankelijk. Je bent een van de slimste, nieuwste aanwinsten op het Departement van Toezicht op Magische Wezens. Van Delfstoffers tot eenhoorns, van centauren tot draken: het is jouw taak om ze te beschermen. Gebruik de training die je in het begin van het spel krijgt om de meest bizarre gebeurtenissen te onderzoeken.

De tovenaarswereld zal trouwens nooit al zijn geheimen prijs geven. Maar er zijn wel aanwijzingen verborgen om een paar van die geheimen te ontrafelen. In dit spel moet je al je vaardigheden en talent aanboren om de juiste antwoorden te vinden en meer te weten te komen over magische wezens. Gebruik hierbij toverspreuken, brouw toverdranken en ontcijfer verborgen aanwijzingen om nieuwe mysteries te onderzoeken en op te lossen.

Deel de magie met je vrienden


Sluit je aan bij de magische community en ontrafel samen de geheimen van je tovenaarswereld. Ontdek hoe je het doet vergeleken met andere spelers en bied je vrienden de helpende hand.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Minecraft.