Flick Golf HD downloaden

Een lekker potje golf kun je vanaf nu ook gewoon thuis op de bank doen. En je hoeft daarbij niet bang te zijn om alles wat breekbaar is te laten sneuvelen. Je speelt Flick Golf! HD namelijk gewoon op je tablet of smartphone.

Je kunt het spel beginnen in de quickshot-modus. Hier oefen je al je slagen en leer je de bal onder controle te hebben. Ook kun je een effect aan de bal geven door over je scherm te swipen als de bal in de lucht vliegt.

Flick Golf! HD is niet meteen gemakkelijk. Je zult wel even moeten oefenen voordat je een hole in one scoort maar zo blijft het spel ook leuk. En je speelt dit spel niet zomaar op een saaie golfbaan, er zijn prachtige omgevingen gemaakt in 3D.

Genoeg geoefend? Ga dan op world tour. Hier speel je in verschillende landen met wederom prachtige omgevingen. Hoe je het speelt? Heel eenvoudig. Je slaat de bal door over je scherm te vegen met je vinger. Als de bal in de lucht is kun je er een effect aan geven door te swipen. De punten die je verdient hangen af van de plaats waar de bal neerkomt en de spin je die eraan hebt gegeven en het stuitergedrag bij landing.

Flick Golf! HD is zeker een aanrader. Voor Apple gebruikers was deze app gratis te downloaden. Ook Android gebruikers moeten helaas voor deze app betalen.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is AlphaBear.