Gog.com downloaden

Gek op gamen en koop je het liefst DRM-free games? Dan is Gog.com the place to be. Met deze Gog.com download komen zowel onontdekte games als klassiekers binnen handbereik. En we zouden Downloaden.nl niet zijn als we je niet meteen vertellen hoe jij een deel van het aanbod gratis kunt bemachtigen!

Wat is Gog.com?

Gog.com is een platform waarop je tal van games vindt. Een plek waar gamers terecht kunnen voor een diversiteit aan spellen die zorgvuldig geselecteerd zijn. Van computerspellen van minder bekende developers tot all-time favorites. Maar daarnaast zijn er ook gratis Gog.com games voor je beschikbaar. Het is even zoeken, dus lees zeker verder om te kijken hoe jij deze free Gog games in de wacht sleept.

 • DRM-free games: blijven altijd beschikbaar
 • Groot aanbod, van classics tot latest releases
 • Updates aan oude games voor optimale ervaring en werking
 • Gog Community, chatten met vrienden en inzicht in statistieken
 • Regelmatig games in sale, tot 90% korting
 • TIP: ontdek de Gog.com free games collection!

Gog.com free games downloaden

Gog.com (voorheen Good Old Games) is een platform dat gratis beschikbaar is, dus daar is geen download voor nodig. Wil je echter de spellen spelen, dan kies je de game van je keuze en download je de game. Daarvoor betaal je een kleine bijdrage. Wil je liever gratis spellen op Gog.com downloaden? We gaan je nu verklappen hoe jij dat voor elkaar krijgt!

 1. Start de Gog download via de button
 2. Klik op ‘Store’ in de menubalk
 3. Selecteer in de filterfunctie ‘Show only free games’
 4. Kies je favoriet en plaats in je winkelmandje
 5. Nu reken je af voor €0,00, en dan is het tijd om gratis te gamen!

Wat ook nog handig is om te weten, is dat er op de betaalde games een 30-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie zit. Dat wil zeggen dat je binnen deze periode een refund aan kunt vragen, zelfs als je het spel al gespeeld hebt. Uiteraard vraagt de website om hier geen misbruik van te maken en stimuleren ze je om je feedback te geven op games als deze anders zijn dan je had gehoopt of verwacht.

DRM-free games op Gog.com

Een van de belangrijkste kenmerken van Gog.com is dat ze DRM-free games aanbieden. Dat wil zeggen dat er geen activatie of online connectie nodig is om te spelen. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld Steam, waarbij jij geen eigenaar wordt van de game. Mochten de Steam servers offline gaan dan raak je je betaalde games kwijt. Kortom, met DRM-vrije spellen kun je de spellen altijd spelen, nu en in de toekomst.

Met de functie Gog Connect is het mogelijk om bepaalde games die je al via Steam had gekocht, te koppelen aan je GOG-bibliotheek om de DRM-vrije versie van de game te krijgen. In verband met rechten is het aanbod van de Gog-com Steam koppeling wisselend.

Gog.com games collection

Het aanbod van Gog.com is gigantisch. Snuffel door verschillende genres als Action, Adventure, Simulation, Shooter, Racing en Role-playing. Denk aan spellen als Heroes of Might and Magic, Dragon Age, Heretic, This War is Mine, Fallout, Dungeon Keeper, SimCity en The Elder Scrolls Adventures. Check ook zeker de New Arrivals en de Early Access games om er als eerste bij te zijn als er een nieuwe release is!

Gog.com downloader: games voor Windows en Mac

Per titel van de game zie je voor welke besturingssystemen je het spel kunt downloaden. Sommige klassiekers zijn al best oud, daarom test Gog.com de games, fixen ze eventuele bugs en passen ze patches toe. Zo draaien de spellen ook op de nieuwste PC’s en moderne OSs.

Gog Galaxy platform

Download Gog.com Galaxy platform om toegang te krijgen tot extra functies. Zo importeer je al je games en organiseer je ze in een grote collectie. Daarnaast heb je inzicht in je game statistieken en kun je games taggen en achtergronden en covers aanpassen. Je hebt toegang tot de Gog.com Community waar je kunt praten over games met andere leden. Voeg je vrienden toe aan je account en check hun status. Zie wanneer ze online zijn, chat met ze én ga de strijd met ze aan. Via het leaderboard zie je de voortgang en play time van vrienden.

Speel nu gratis spellen op Gog.com!

Welke Gog.com free game is jouw favoriet? Maak gebruik van onze Download van Gog.com en ontdek het zelf. Met de Gog.com login heb je toegang tot al je spellen vanaf iedere geschikte computer of laptop en kun je via je account synchroniseren. We wensen je veel gaming plezier!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Forest.