Lep's World 3 downloaden

Lep kan er maar geen genoeg van krijgen. Je gaat nogmaals op stap met de avontuurlijke kabouter. Hij dacht zijn goud en zijn vrienden veilig gesteld te hebben in Lep's World 2. Niets blijkt echter minder waar wanneer er plotseling een groep trollen op de stoep staat.

In de derde game van nerByt's Lep's world serie moet Lep opnieuw zijn vrienden zien te redden. Lep's World 3 is de grootste game uit de Lep's World serie tot op heden en is tijdelijk gratis te spelen.

Waarom is Lep's World 3 het proberen waard?
  • 120 levels
  • 18 verschillende items en krachten
  • 5 uitdagende bosses
  • Mooie Graphics

Daarnaast kun je in deze game voor het eerst kiezen tussen personages. Er worden namelijk drie nieuwe speelbare karakters geïntroduceerd. Ren en spring met hen door de verschillende levels, of schakel via Facebook je vrienden in voor de multiplayer-modus.

Je merkt gelijk bij het opstarten al dat ze een behoorlijke sprong vooruit gemaakt hebben met de graphics. De game is op alle levels net iets gelikter dan zijn voorganger. De gameplay is echter hetzelfde gebleven. Lep's World 3 is nog steeds een sidescrolling avonturengame. Je rent en springt de wereld door om te overleven. Onderweg verzamel je munten en sla je stenen kapot voor upgrades. Wel is er nu de optie om de game in het Nederlands te spelen!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Flight Radar – Sky Scanner.