Mass Effect 2 downloaden

Mass Effect 2 is een action RPG van spelontwikkelaar BioWare. Je kunt nu bij ons dit spel GRATIS downloaden.

Wat is de bedoeling?

Niet lang na de gebeurtenissen in Mass Effect wordt de bemanning van de SSV Normandy aangevallen door een onbekende vijand. Een groepering genaamd Cerberus probeert te achterhalen wie deze mysterieuze vijanden zijn en of ze in verband kunnen worden gebracht met de Reapers. Shepard moet zich voorbereiden op een gevaarlijke missie met minimale overlevingskansen en kan hier alleen in slagen als hij de slimste, sterkste en meest dodelijke individuen in het sterrenstelsel kan rekruteren.

Gameplay

Mass Effect 2 is een actie-RPG. De speler kan kiezen tussen een vrouwelijk of mannelijk karakter en tot welke klasse je wilt horen. Voorbeelden hiervan zijn de soldaat en de sentinel. Elk van deze klassen heeft zijn eigen speciale vaardigheden, die verder ontwikkeld kunnen worden in het spel.

In de game krijg je met aanvaringen te maken, die je uitvecht met wapens en krachten. Net zoals in de voorloper Mass Effect, kan de speler gebruikmaken van Tech en Biotic krachten. Deze krachten variëren van het genereren van een schild tot het aantasten van het zenuwstelsel van de vijand.

Met je eigen ruimteschip, de SSV Normandy 2 kun je verschillende planetenstelsels bezoeken. Hier heb je wel een sterrenkaart voor nodig. Binnen zo'n planetenstelsel kan de speler een missie of grondstoffen werven op een planeet.

Naast de gevechten bestaat het spel uit het houden van gesprekken en het maken van morele keuzes daarbij. Deze morele keuzes kunnen effect hebben op andere gebeurtenissen in het spel.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is The Simpsons: Tapped Out.