Mountain Goat Mountain downloaden

De makers van Farmville en Draw Something hebben een gloednieuwe app uitgebracht: Mountain Goat Mountain. De bedoeling? Je geit zo hoog mogelijk de berg op krijgen. Twijfel niet om deze gratis app te downloaden. Wij zijn in ieder geval groot fan van de graphics, mogelijkheden en van dit lieve geitje!

De kenmerken van Mountain Goat Mountain's:
  • Gratis download voor iOS, Android en Windows Phone
  • Prachtige graphics
  • Verschillende werelden
  • Speel met verschillende geiten

In deze gratis app kun je continu nieuwe paden en werelden bewandelen met je geit, waaronder Winter Wonderland en de Arizona woestijn. Je kunt zelfs nieuwe geiten kopen, zoals de Dubstep Goat en de Unicorn Goat. Dit zijn geiten met speciale opties en een nieuw uiterlijk.

Je geit heeft honger!

De besturing van Mountain Goat Mountain is erg eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is naar links of rechts te swipen om de geit te besturen. Je bepaalt zelf op welk tempo je loopt, maar je geit heeft honger dus je moet zo snel mogelijk naar de pollen gras rennen.

Mountain Goat Mountain is een prachtige app die niet snel zal vervelen. Je zal telkens hoger willen komen om nieuwe features te ontdekken in het spel. De vele omgevingen houden het een boeiend spel.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Woordjacht.