One More Line downloaden

One More Line is een game met maar een knop en draait volledig om timing. Let op: de game kan zeer verslavend zijn!

Hoe werkt het?

Je speelt als een halve cirkel en schiet bij het begin van het spel snel omhoog. Onderweg kom je obstakels tegen, die je moet zien te ontwijken. Aan deze obstakels hangt een lijn, die ronddraait. Hier moet je je halve cirkel 'omheen haken', om verder omhoog geschoten te kunnen worden. Hoe hoger je komt, hoe meer punten je verdiend.

Hoe is de besturing?

Simpel. Je hoeft alleen maar op de juiste locatie op het scherm te tikken om je cirkel aan een lijntje te haken. Als je loslaat, schiet de halve cirkel weer verder in de aangegeven richting. Alles draait dan ook om timing. Ben je iets te vroeg dan knal je tegen de muur en ben je af. Laat je je cirkel niet tijdig los, dan knal je tegen een obstakel aan en ben je af.

Hoe ziet het eruit?

De game is strak en simpel vormgegeven. Je krijgt er een beetje een Space Invaders en Pacman gevoel bij. Het spel bestaat volledig uit gekleurde lijnen en het is de bedoeling om je halve cirkel steeds aan een nieuwe lijn te haken. Vandaar ook de naam: One More Line.

Door de strakke vormgeving, snelle gameplay en makkelijke besturing is dit een ideale game om even te spelen als je je verveeld.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Football Quiz.