The Last Vikings downloaden

De vikings zijn aan het uitsterven, dit kan jij als rasechte Viking natuurlijk niet laten gebeuren! Het lot der Vikingen ligt in jouw handen. Jij gaat uit op een avontuur om de glorie van je volk opnieuw te doen groeien.

In deze app speel je een van een krimpende groep Vikingen. Je zoekt het avontuur op om het eens zo grote ras opnieuw groots te maken. Je gaat uit op rooftochten voor grondstoffen en nieuwe rekruten. Met deze items kun je verbeteringen voor je schip en je wapens kopen en wordt je dorp steeds groter.

Wat kan je allemaal in The Last Vikings:
  • Je bouwt een leger op
  • Bouw boten en ga op ontdekking
  • Val dorpen aan en verdedig jezelf van aanvallen van buitenaf
  • Dood mythische beesten

In deze app herbouw je de samenleving der Vikings zodat hij nooit verloren gaat. Je kan vijftig unieke helden verzamelen die elk hun eigen sterktes hebben. Daarnaast kan je allerlei grondstoffen combineren om allerlei verschillende, krachtige wapens te bouwen.

Als extra bonus brengt deze 8-bit game je gelijk terug naar de vroege jaren van videogames. De nostalgie springt er vanaf. De gameplay is hierdoor wel eerst even wennen, je bestuurt het immers via touchscreen. Hoe dit allemaal werkt wordt echter heel goed uitgelegd, dus wij raden aan daar in het begin goed op te letten, zodat je niet in verwarring blijft zitten.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Spider Solitaire.