Trappy Tomb downloaden

Ben je de makkelijke spelletjes een beetje beu en ben je toe aan een lastige uitdaging? Dan is de gratis Trappy Tomb waarschijnlijk wel iets voor jou. Als avonturier duik jij de gevaarlijke tombe in, waar je allerlei vallen moet ontlopen en vijanden moet verslaan. Durf jij het aan?

Ren zo snel mogelijk door de tombe

Van vleermuizen tot rollende stenen: in de donkere tombe kom je van alles tegen. Het doel is uiteindelijk om zo snel mogelijk de tombe uit te komen. In de twee minuten die je krijgt probeer je zoveel mogelijk gouden beelden te verzamelen. Hiermee kun je nieuwe opties en personages kopen. Je kunt het goud ook laten liggen om nog sneller te zijn.

Waarom is Trappy Tomb een uitdaging?

Wat Trappy Tomb een hele grote uitdaging maakt, is de besturing. Het duurde ons best even voordat we die onder de knie hadden. Met een tik links op het scherm bestuur je jouw avonturier. Een tik aan de rechterkant van je beeldscherm laat hem springen en vijanden aanvallen. Het klinkt simpel, maar het onder controle krijgen van de bewegingen is nog best lastig. Des te leuker als het je wel lukt!

Trappy Tomb zal je hoogstwaarschijnlijk een paar keer flink op je zenuwen werken. Zo dien je de tombe eerst een beetje te leren kennen, wil je er binnen twee minuten uit zien te komen. Een trial and error spel waarbij het verbeteren van je tijd jouw uitdaging gaat zijn! Dit is er eentje voor de echte doorzetters.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Nono Islands.