World of warplanes downloaden

Dit spel is te gek voor iedere vliegtuigfanaat. World of warplanes is ontwikkeld door de makers van het populaire World of tanks en volgt in principe dezelfde gameplay. Maar dan met vliegtuigen die in de periode van 1930 – 1950 zijn gebruikt. In deze periode draaide de luchtoorlog nog vooral om man-tot-man gevechten. Elk potje duurt ongeveer een kwartier, waarin je je skills kunt inzetten om vijanden neer te halen en vlieguren te maken.

Laat je Messerschmit opstijgen en het opnemen tegen een Lockheed of kom er in een heftig luchtgevecht achter welk vliegtuig superieur is: de Mitsubishi of de Spitfire? Liefhebbers en kenners van bijvoorbeeld de Tweede Wereldoorlog kunnen geen genoeg krijgen van deze flight arcade game.

Hoe speel je?
  • Richten met muis, sturen met toetsenbord
  • Online tegen live tegenstanders
  • Vorm teams of speel man tegen man
  • Unlock extra's door het winnen van gevechten

World of tanks en World of warplanes worden gezien als de beste en mooiste gratis games die er te vinden zijn. Er zijn miljoenen spelers over de hele wereld, waardoor het je nooit aan tegenstanders of teamgenoten ontbreekt. Ook leuk; nodig je vrienden uit om de game ook te spelen en vorm samen een team. De Android game kun je via de button downloaden en via deze link is het World of warplanes meteen online te spelen.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Angry Birds 2.