Benubird PDF downloaden

Heb je een belangrijk document ooit op een verkeerde plek gezet en kon je deze niet meer terug vinden? Je bestand twee keer gekopieerd en het origineel kwijt? Of gewoon iets per ongeluk verwijderd? Met Benubird PDF is dat verleden tijd! Met dit gratis programma kun je namelijk vanuit een plek al je belangrijke documenten opslaan, archiveren, beheren en openen. Het is in feite je persoonlijke PDF organizer!

Voor wie is Benubird?

Voor de meeste mensen is de logica achter het opslaan van mappen in Windows voldoende. Je kunt sorteren op een aantal belangrijke gegevens en je kunt nieuwe mappen aanmaken. Maar voor degenen die elke dag met grote aantallen documenten te maken hebben, kan dit systeem een beetje onhandig worden. Benubird PDF is een uniek programma dat het zijn gebruikers mogelijk maakt om bestandencollecties op een makkelijke manier op te slaan en terug te vinden.

Hoe werkt het?

Je kan individuele bestanden importeren of vanuit (ZIP-)mappen. Hierna kun je de documenten archiveren in bepaalde collecties en door de handige filteropties heb je snel een overzicht van een bepaalde categorie in je scherm. Verder kun je bestanden tags geven, waardoor je zo door simpele zoekopdrachten snel vindt.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is WordWeb.