Google Street View downloaden

Maak je veel gebruik van Google Street View? Sinds kort is het losgekoppeld van de Google Maps app, dus het downloaden van deze aparte Google Street View app is erg handig. Naast de vertrouwde opties kun je nu leuke dingen doen zoals foto's maken en die van anderen bekijken over de hele wereld.

Eén van de nieuwe opties van de Google Street View app is de mogelijkheid om 360 graden foto's te bekijken én zelf te maken. Helaas heb je hier wel een camera voor nodig die 360 graden foto's kan schieten. Heb je die camera niet, blijft de app ook erg handig.

Kenmerken van de gratis app:

  • Schiet (360 graden) foto's en plaats ze in de app
  • Bekijk (360 graden) foto's van gebruikers over de hele wereld
  • Loop door de straten van elke dorp en stad

Wij zijn vooral enthousiast over de overzichtelijkheid van de Google Street View app. In het uitklapmenu kies je gemakkelijk tussen het bekijken van foto's, de camera starten of de kaart openen. Bekijk beelden van over de hele wereld en selecteer snel een nieuwe locatie door op de kaart te drukken.

Kortom: waarom de Google Street View app downloaden?

Kijk je graag naar foto's gemaakt door gebruikers over de hele wereld? Vind je het leuk om specifieke locaties op te zoeken en 'live' te zien hoe het er daar uitziet? Dan is de Google Street View app ideaal. Wandel door de straten in een dorpje tienduizenden kilometers verderop en plaats zelf ook foto's.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Adblock Plus.